Dolar 34,2598
Euro 36,9809
Altın 3.035,93
BİST 8.729,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 20°C
Parçalı Bulutlu
Balıkesir
20°C
Parçalı Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C

BAŞKAN YÜCEL YILMAZ, ” BANDIRMA’NIN BİNASI, BANDIRMALILARA HİZMET EDECEK”

BAŞKAN YÜCEL YILMAZ, ” BANDIRMA’NIN BİNASI, BANDIRMALILARA HİZMET EDECEK”


24 Mayıs 2023 11:51 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2023 11:54
366

Bandırma’ya yıllarca farklı amaçlarla hizmet veren ( eski Bandırma Ortaokulu) tarihi bina Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası olarak hizmete açıldı. Binada incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ” Büyükşehir’in tüm hizmetlerini Bandırma’ya getirmek için bu binayı hizmete sunduk”dedi.


Bandırma eski Bandırma Ortaokulu binası restore ve bakım çalışması yapılarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası olarak Bandırmalıların hizmetine sunuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz hizmete sunulan ek hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz’ın ziyaretine Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Binada gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ” Bandırma’ya yıllarca farklı amaçlarla hizmet etmiş tarihi binayı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Büyükşehir ek hizmet binası olarak Bandırmalıların hizmetine sunuyoruz. Burada 34 tane direk personel ve yöneticileri ile birlikte halkımızın daha kolay ulaşabileceği, Büyükşehir hizmetlerinden daha hızlı yararlanacağı, bilgi edinebileceği binayı hizmete sunmanın kıvancını yaşıyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi buradan yapacağı hizmetlerle Bandırma’ya çok şey kazandıracaktır. Bende Yücel Yılmaz olarak belirli süreyi burada geçirmek için burada bir çalışma ofisi yaptık. Büyükşehir in tüm hizmetlerini Bandırma’ya getirmek için bu binayı yaptık. Büyükşehir ek hizmet binamız Bandırma ve Balıkesirlilere hayırlı olsun “dedi. Konuşmanın ardından Başkan Yılmaz ve davetliler binayı gezdiler ve Başkan Yücel Yılmaz davetlilere binanın içinde hizmet verecek birimleri tek tek tanıttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.