Dolar 34,2412
Euro 37,0776
Altın 3.008,91
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

SERKAN SARI, “GÖNEN, KILIÇDAROĞLU’NU İSTİYOR!”

SERKAN SARI, “GÖNEN, KILIÇDAROĞLU’NU İSTİYOR!”


23 Nisan 2023 14:23
349

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, çalışmalarına Gönen’de devam etti. İlk olarak CHP İlçe Başkanlığındaki programda partililerle bayramlaşan Sarı, devamında Gönen’in kırsal mahallelerine adeta çıkarma yaptı. Serkan Sarı, ziyaretlerin ardından Gönen halkının Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini belirtti.

Balıkesir’deki ilçeleri tek tek gezerek seçime hazırlanan CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı’ın son durağı Gönen oldu. Gönen’deki programına CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma etkinliğiyle başlayan Sarı, Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Adayı Ahmet Akın, İlçe Başkanı Ünsal Acar, Belediye Başkanı İbrahim Palaz başta olmak üzere partililerle bayramlaştı. Sarı, bayramlaşmanın ardından yaptığı açıklamada; “Önümüzdeki dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağımız mücadelemizde partililerimizle birlik, beraberlik mesajı verdik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak üzere sözümüzü yineledik” dedi.
DAVULLARLA KARŞILANDI!
İlçe başkanlığındaki bayramlaşmanın ardından kırsal mahalle ziyaretlerine başlayan Serkan Sarı’nın ilk ziyareti Sarıköy Mahallesi’ne oldu. Sarıköy Mahallesi’nin gençleri kalabalık bir şekilde ellerinde davullarla Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Serkan Sarı ve beraberindeki CHP’li heyeti karşıladı. Gençlerin sürprizi karşısında mutluluğunu ifade eden Serkan Sarı, “Öncelikle gençlerimizin bayramlarını kutluyorum. Gençlerimize ’Sana Söz’ diyoruz. Tıpkı bu karşılamada olduğu gibi yüzler hep gülecek. Geleceğe umutla bakmalarını sağlayacağız. Güzel karşılama için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KIRSAL KALKINACAK
Sarıköy Mahallesi’nden sonra yoğun programına devam eden Sarı, sırasıyla Gündoğan, Hasanbey, Buğdaylı ve Paşaçiftlik Mahallelerine ziyaretler düzenledi. Üreticisinden çiftçisine, esnafından emeklisine kadar her kesimden vatandaşla sohbet eden Serkan Sarı, bayramlarını tebrik etti ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarında kırsala yapılacak olan projeleri paylaştı. Sarı, kırsal mahalle ziyaretlerine yönelik şu değerlendirmeyi yaptı; “Ülkemizin içinde bulunmuş olduğu sorunların çözümünün aslında üretimden geçtiğini vurgusunu yaptık. Köylerimizdeki üretimi artırmak için CHP’nin ve Millet İttifakı’nın çiftçilerimiz için yapacaklarını anlattık. En önemli vaatlerimizden biri çiftçilerimizin üretimde kullanmış olduğu mazotun fiyatına yüzde 50 indirim yapılması. Tohum, yem, gübre gibi temel girdi maliyetlerinin düşürülmesi konusunda yüzde 50 indirim sağlanacağını ve destekler verileceğini ifade ettik.”
KIRSAL KADERİNE TERK EDİLMEYECEK!
14 Mayıs’la birlikte kırsalda bir devrim yaratacaklarının altını çizen Serkan Sarı, projeleri şöyle sıraladı; “İktidarımızda köylere geri dönecek gençlerimizin ve kadınlarımızın bağkur primlerinin devlet tarafından karşılanacağını, böylelikle köylerimizin hayat bulacağını, yeniden canlanacağını anlattık. Kırsal mahallelerimiz artık yalnız bırakılmayacak. Kırsal mahallelerimize veteriner ve ziraat mühendisi desteği ile doğru, verimli, etkin üretimi sağlamış olacağız.”
“GÖNEN HALKI KARARINI VERMİŞ!”
Gönen’deki seçim atmosferine yönelik bir açıklama yapan Serkan Sarı, şu ifadeleri kullandı; “Gönen’de kime dokunsak, kime sorsak 14 Mayıs’ta oyunu 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanacağını öğrendik. Gönen halkı kararını çoktan vermiş. Genel başkanımızı Çankaya Köşkü’nde görmek istiyor. Teveccüh burada çok fazla. Gönen hak ettiğini iktidarımızda alacak. Bu teveccüh karşılıksız kalmayacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.