Dolar 34,2412
Euro 37,0776
Altın 3.008,91
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

CHP, SEÇİM  STARDINI EDİNCİK’TEN   VERDİ

CHP, SEÇİM  STARDINI EDİNCİK’TEN   VERDİ


7 Nisan 2023 16:15
456

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma  İlçe Başkanı Mehmet Atak, seçim çalışmalarının startını Edincik’ten verdiklerini açıkladı. Başkan Atak, “Bandırmamızda, 13. Cumhurbaşkanlığı yolunda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na %75 oy oranı ile katkıda bulunarak, yeni bir rekora imza atacak ve çağın emek verenleri olarak tarihteki yerimizi alacağız” dedi.

 

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı düzenlenen basın toplantısı ile seçim çalışmalarının bugün Edincik’ten başlayacağını açıkladı. Toplantıda eski Belediye Başkanları Sedat Pekel, Dursun Mirza, Milletvekili Aday Adayları Dr. Selim Panç, Derbo Sağır ve Hazal Saraçoğlu ve Partililer hazır bulundu. Toplantıda konuşan Başkan  Atak, “Uzaklaşan, düşmanlaşan, koparılan değil, birbirini incitmeyen, farklı olanı zenginlik sayarak seven, sayan; birbiri ile kucaklaşan, barışan bir Türkiye kuracağız. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir ülkeyi birlikte yeniden inşa edeceğiz. Bilime, sanata, geleceğe, insana inanan, ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa, liyakata, evrensel değerlere saygı duyulan Türkiye’yi birlikte var edeceğiz. Halkımızın hiçbir ferdinin seyirci kalmadığı, korkusundan susmadığı, sözünün dinlendiği, kıymeti bilinen, en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyen, neşesi çocuklarının gözünden okunan bir Türkiye’yi tekrar birlikte yaratacağız. Kazanan çocuklarımız, kazanan hepimiz, kazanan Türkiyemiz olacak. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında, adımızı altın harflerle yazdıracağız. Kurtuluş yok tek başına. Ya hep beraber, ya hiçbirimiz felsefe ve söylemine inanarak, “birleşe birleşe kazanacağız”. Sonuç olarak, tüm 6’lı Masa bileşenlerimizle birlikte verdiğimiz mücadele sonucu, her şey çok güzel olacak diyoruz.Bugün, şu saatte başladığımız bu yol, 2. yüzyılımızın, 2. Bandırma Vapuru’nun yoludur. Seçim çalışmalarında, kadınlarımız, gençlerimiz, gönüllülerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve tüm üyelerimizle kazanma inancımızı ortaya koyacağız. Bandırmamızda, 13. Cumhurbaşkanlığı yolunda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na %75 oy oranı ile katkıda bulunarak, yeni bir rekora imza atacak ve çağın emek verenleri olarak tarihteki yerimizi alacağız.Edincik Mahallesinden bugün seçim çalışmalarına organize bir şekilde başlıyoruz. Gündüz pazar yeri, ev ziyaretleri ile başlayacak programımıza, gece de esnaf ziyaretleri ile devam edeceğiz. Tüm üyelerimizi, gönüldaşlarımızı Edincik’teki çalışmalarımıza bekliyoruz. İnançla çalışacağız, kazanacağız ve başaracağız. Hayırlı olsun”dedi. Toplantıda konuşan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ise hep birlikte çalışarak seçimden galip geleceklerini ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacaklarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.