Dolar 34,2412
Euro 37,0776
Altın 3.008,91
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

YÖRÜK, “ÇOK ÜZGÜNÜM”

YÖRÜK, “ÇOK ÜZGÜNÜM”


3 Nisan 2023 22:26
353

İYİ Parti İl eski Başkanı ve Balıkesir Milletvekili Aday adayı Özlem Ural ile gazeteciler arasında yaşanan “Ayı’dan post, Gazetecilerden dost” olmaz tartışmasının tatsız diyalog ve talihsiz açıklama olarak değerlendiren Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “Özlem Ural hanımefendi ile basın mensupları arasında geçen tatsız diyaloğ ve ardından gelen talihsiz açıklamaların şahidi olmaktan dolayı son derece üzgünüm” dedi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığında 3 Nisan Pazartesi günü (bugün) eski İl Başkanı Özlem Ural’ın Milletvekili Aday adaylığı açıklaması vardı. Gazetecilerin bir sorusu üzerine “Ayı’dan post, Gazetecilerden dost olmaz” sözü üzerine tartışma yaşandı. Yaşanan tatsız olaydan sonra İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük bir açıklama yaptı. Yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Başkan Yörük, ”
3 Nisan 2023 Pazartesi günü İYİ Parti İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylarımızdan Özlem Ural hanımefendi ile basın mensupları arasında geçen tatsız diyaloğ ve ardından gelen talihsiz açıklamaların şahidi olmaktan dolayı son derece üzgünüm. Eski İl Başkanımız sayın Özlem Ural’ın kendisine sorulan soru karşısında verdiği cevabı, Türkiye’nin yarınlarını inşâ etmek, vatandaşlarımızın daha adil, daha güvenli ve refah seviyesi yüksek bir ülke hayaline kavuşturmak üzere yola çıkan Cesurlar Hareketinin bir neferi olarak kabul etmek asla mümkün değildir.
Kamuoyunu doğru bilgilendirmek için çok zor şartlar altında görev yapan basın mensuplarımızın özgürce görevlerini yapabileceği bir Türkiye sorumluluğu ve çeşitli baskı, zulüm ve tehditler altında 5. kol görevini ( demokrasilerin basın gücü )yürüten kıymetli gazetecilerimizin 15 Mayıs sonrası güvencesi olan İYİ Parti kadroları olarak siyasi duruşu ve dünya görüşü ne olursa olsun hepsini çok sevdiğimizi, eleştirileri ile bizlere doğru yolu gösteren değerli basın mensuplarının yapıcı tüm tenkitlerine açık olduğumuzu bildirir, saygılar sunarım”. dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.